Termeni si Conditii

Acceptarea termenilor si conditiilor

 

    Accesarea site-ului www.cos-sarbatori.ro precum si cumpararea produselor de pe site, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in continuare. SC E-CLICK SHOP SRL isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi si/sau de a modifica orice informatie de pe site fara o notificare prealabila catre utilizator.

    Va informam ca pozele produselor de pe site au un caracter orientativ.

 

        Definitii

    Acest site este detinut si administrat de SC E-CLICK SHOP SRL, denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.cos-sarbatori.ro, poarta denumirea de Client. Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si toate celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.cos-sarbatori.ro, vor fi denumite continut.

 

        Copyright

    Continutul site-ului - elemente de grafica Web, script-uri, programe, baze de date - sunt proprietatea SC E-CLICK SHOP SRL si sunt aparate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul societatii SC E-CLICK SHOP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

        Plasarea comenzilor pe site

    In momentul plasarii unei comenzi pe site-ul www.cos-sarbatori.ro veti fi solicitat sa furnizati anumite informatii cu caracter personal ( ex. Nume, prenume, adresa, adresa e-mail, telefon contact ). Prin utilizarea site-ului www.cos-sarbatori.ro sunteti deacord cu colectarea, prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal furnizate in mod voit de dumneavoastra.

 

        Confidentialitatea Datelor Personale

    Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Furnizorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vinda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor acestui site. www.cos-sarbatori.ro nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti datele dumneavoastra cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului www.cos-sarbatori.ro .

 

        Drepturile utilizatorilor

    Utilizatorul are dreptul de a cere SC E-CLICK SHOP SRL. in mod gratuit modificarea, actualizarea, sau stergerea datelor prelucrate cu caracter personal. Furnizorul se obliga ca in termen de 14 zile sa anunte utilizatorul cu privire la solutionarea cererii.
    In cazul in care utilizatorul constata ca i s-a adus un prejudiciu in urma utilizarii datelor cu caracter personal de catre
SC E-CLICK SHOP SRL , in mod ilegal, are dreptul de a se adresa justitiei in privinta dreptului legal ce i-a fost incalcat.

 

        Frauda

    Orice incercare de a accesa datele personale ale unui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.cos-sarbatori.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a site-ului si se va pedepsi conform legilor in vigoare.

 

        Declinarea responsabilitatii

    Continutul site-ului www.cos-sarbatori.ro a fost realizat cu foarte mare atentie pentru a pune la dispozitia clientului date si informatii corecte. Cu toate acestea existenta unei erori este posibila. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii ambalajelor, design-ului, culorii, fara o notificare prealabila de catre producatori. 

    SC E-CLICK SHOP SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate. Asadar, SC E-CLICK SHOP SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a producatorului, sau nu mai este pe stoc. Clientul va primi inapoi doar sumele incasate de SC E-CLICK SHOP SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans, fara nici o despagubire ulterioara.

   Livrarea produselor cumparate de pe site-ul www.cos-sarbatori.ro se va face in maxim 48 ore din momentul confirmarii telefonice sau prin email a comenzii. In cazuri exceptionale, Furnizorul poate mari termenul de livrare fara nici o despagubire ulterioara.

    Furnizorul nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a Termenilor si conditiilor. SC E-CLICK SHOP SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului.

   

 

  • Mentanta si Administrare

    Site in mentenanta.

    Aceasta optiune este momentan indisponibila.

    Incercati va rog in perioada sarbatorile Pascale si in perioada Craciunului.

    Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe office@cos-sarbatori.ro