Informatii Livrare

     Comenzile dumneavoastra se primesc non stop pe magazinul nostru online www.cos-sarbatori.ro, si pe e-mail la adresa office@cos-sarbatori.ro 

    Puteti comanda si telefonic la numerele de telefon 0742 242707 si 0745 666934 in intervalul orar 09.00 - 18.00 de luni pana vineri. Pentru a beneficia de transport gratuit in Bucuresti si judetul Ilfov comanda minima este de 500 RON TVA inclus.


    Produsele afisate pe site-ul www.cos-sarbatori.ro sunt in limita stocului disponibil. Pentru a evita situatii de genul " Stoc indisponibil" pentru produsele pe care le doriti, va rugam sa comandati din timp.

 

    Livrarea produselor cumparate de pe site-ul www.cos-sarbatori.ro se va face in maxim 48 ore din momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail a comenzii.

   

    Transportul este gratuit in Bucuresti si zonele limitrofe, judetul Ilfov.

    Livrarea in alte localitati decat Bucuresti si Judetul Ilfov va fi efectuata prin curier rapid - Urgent Curier, sau o alta companie agreata de catre client. In acest caz, costurile de transport vor fi achitate de catre beneficiar la livrarea produselor. 

 

    Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produselor pentru comenzi cu valoare mai mare sau egala de 500 RON tva inclus, valabil pentru Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 500 RON, se va percepe o taxa de transport in valoare de 20 RON, valabil pentru Bucuresti si judetul Ilfov .